Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Sezonul pasiunilor" by Sarah MacLean ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Sezonul pasiunilor

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Sezonul pasiunilor
  • Author : Sarah MacLean
  • Release Date : January 14, 2016
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1845 KB

Description

Cel mai neașteptat sezon londonez, care va schimba pentru totdeauna câteva destine, este pe cale să înceapă...

La È™aptesprezece ani, Lady Alexandra este o tânără de încăpățânată, voluntară È™i cu limba ascuÈ›ită, însuÈ™iri nu tocmai potrivite unei tinere aristocrate din Londra în perioada RegenÈ›ei. Evident însă că mama ei visează să o mărite cu un bărbat respectabil – È™i evident plicticos – È™i își pune toate abilitățile de ducesă în slujba acestei misiuni, găzduind unele dintre cele mai spectaculoase baluri ale sezonului. ÃŽnsă între dansuri È™i petreceri, Alex, alături de cele două prietene ale sale, Vivi È™i Ella, reuÈ™eÈ™te să se vâre în ceea ce pare a fi cel mai mare bucluc din viaÈ›a ei.

Ca urmare a morÈ›ii suspecte È™i misterioase a contelui de Blackmoor ‒ un apropiat al părinÈ›ilor ei ‒, Alex se hotărăște să-l ajute pe fiul acestuia, fermecătorul È™i chipeÈ™ul Gavin, să scoată adevărul la iveală. ÃŽntr-o aventură presărată cu secvenÈ›e de spionaj, crime È™i alte afaceri ilicite, cui îi mai rămâne timp să caute soÈ›ul potrivit? Dar noul sezon londonez vine cu o mare surpriză pentru Alexandra, care considera că bărbaÈ›ii È™i dragostea nu È™i-ar putea găsi prea curând ‒ sau poate niciodată ‒ locul în viaÈ›a ei.

Crime, trădare, baluri È™i zeci de pretendenÈ›i… Londra începutului de secol nouăsprezece nu a mai fost nicicând atât de marcată de perfidie, de aventuri È™i de… romantism.


Download Ebook "Sezonul pasiunilor" PDF ePub Kindle